Tazz & Serge


Eerlijk gezegd doe ik al lang stemmetjes. Maar, weinig mensen weten dat en als weinig mensen dat weten, schakelen ze me hier professioneel ook niet voor in en dus... doe ik ze professioneel niet zo vaak. Jammer, want ik vind het wel leuk. Dus even tonen dat ik een echte allround stemacteur bent 🙂

Ik ben zo iemand - onbewust - die de hele dag tegen zichzelf praat. Of tegen de hond. En dan doe speel ik zijn stem. Heel onschuldig en onbewust allemaal hoor. Mensen rondom mij hebben daar ook weinig last van - hoop ik.

Anyway, tijdens het "spelen" in mijn nieuwe homestudio kwam ik op het idee om een filmpje te maken met mijn eigen hond Tazz. Daarbij doe ik dan zijn stem natuurlijk. Kijk zelf maar hieronder.

En als je ooit een stem nodig hebt voor jouw animatie-creatie, geef ff een gil. Ik maak met plezier een demo voor je.

www.sergedemarre.com

Featured Posts
Recent Posts