Zo spreek ik een voice-over opname in


Het Rode Kruis vroeg me om de voice over te zijn voor hun campagne in januari. Ze zochten een vriendelijke, warme en motiverende stem. Ik leverde hen een aantal takes aan voor zowel de televisiespots als de radiocommercials.

Deze commercials zijn mooi gemaakt en ik vind het altijd fijn om te kunnen meewerken aan zo'n prachtige reclamespot.

Anyway, ik dook mijn nieuwe studio in en haalde mijn mooiste stemtimbre boven 😉Voor de fun heb ik mijn (proef)opname voor het eindresultaat gezet. Dus je ziet eerst mij in de video hieronder en daarna het eindresultaat.

Meer info? Dat vind je op www.sergedemarre.com

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Volg mij!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

serge@sergedemarre.com | (Bel) +32 3 808 24 77 | (Whatsapp/sms/bel) +1 202 674 9330 

© 2020 by Serge De Marre