Help, mijn booth ligt in stukken.


Click here if you'd like to read this post in English https://www.voiceofserge.com/single-post/2020/07/07/This-happend-to-my-booth

Mijn studio ligt in stukken. Nee, niet kapot hoor. Ik heb de Studiobricks bewust en zelf - met een extra paar geleende handen - uit elkaar gehaald. “Waarom dan?” hoor ik je al vragen. Want “zo kan je toch helemaal geen opnames meer doen in je booth?!” Klopt helemaal.

We gaan namelijk verhuizen. Ik val maar meteen met de deur in de voice booth: voor twee jaar naar Budapest, Hongarije. Mocht je het nog niet helemaal door hebben: we wonen (of woonden?) in Dallas, Texas. Dat is dus 9000 km verder verhuizen. Tijdens een pandemie 😱

Nu, je kan nog steeds op me rekenen hoor. Ik heb een mobiele booth die even goed klinkt als de Studiobricks - maar wat minder comfortabel voor mij - en kan nog steeds jouw voice overs opnemen! Het inpakken en het gesleur met dozen is ondertussen voorbij. Ik blijf ondertussen verder werken.

(Tot daar de TLDR)

Het zit zo: anderhalve maand geleden - ergens in mei - kreeg mijn man een promotie. Zijn nieuwe functie zal zo’n twee à drie jaar duren en is in Budapest. Een lange afstandsrelatie hebben we ooit al een keer geprobeerd en dat bleek helemaal niets voor ons te zijn. Dus: ik ga mee! 😃

Gelukkig was ik zo slim om een aantal jaren geleden een makkelijk-uit-elkaar-te-halen-en-in-elkaar-te-bouwen-voice booth te kopen: een Studiobricks. Het uit elkaar halen duurde net iets minder dan een uur. Terwijl ik dit zit te schrijven, wordt hij helemaal ingepakt door verhuizers, straks op een vliegtuig gedragen en twee à drie weken later komt hij 9000 km verder aan in Budapest.

Ja, twee à drie weken want een voice booth wandelt namelijk niet zomaar met een ticket in zijn hand een vliegtuig op en af… Maar dat is best snel hoor. Onze meubelen gaan in een container met de boot en dat duurt zo’n twee maanden hebben ze ons verteld. Normaal gezien. Als er geen pandemie is.

Door dat coronavirus kan alles wat langer duren dan normaal omdat er overal social distancing is, minder mensen aan het werk zijn, de douane een achterstand hebben, de meeste containers in China zitten (no kidding, het was even een probleem om een zeecontainer te vinden zei de verhuismaatschappij. Ze zaten allemaal in China.)

Bottom line is: na 10 jaar in de VS te wonen, zal ons leven helemaal veranderen. Maar voor jou.. de klant.. blijft alles hetzelfde. Je krijgt van mij nog steeds dezelfde hoge audiokwaliteit met professioneel ingesproken opnames. Dat is gegarandeerd.

Ik ben nog steeds bereikbaar op hetzelfde email adres en dezelfde telefoonnummers.

serge@sergedemarre.com

+1 202 674 9330 voor iMessage, whatsapp, sms en bellen

+32 3 808 24 77 kan je gebruiken als je me wil bellen op een Europees/Belgisch nummer.

Maar vanaf 8 juli 2020 beantwoord ik je emails, telefoons en smsen vanuit Budapest.

Featured Posts
Recent Posts