Serge's Professionele Home Studio

Je stuurt jouw tekst of script naar Serge. Wat gebeurt er dan? 

De opnames worden gedaan in een professionele homestudio die - zoals het woord al zegt - bij Serge thuis staat. "Thuis" is niet België, maar in de VS (nu staat die homestudio tijdelijk in Budapest, Hongarije. Rond 2023 keert Serge terug naar de VS). Serge woont namelijk sinds 2011 in het land van The American Dream.

Voor de geeks: de booth is van Studiobricks en bevat Neumann TLM 103 en Sennheiser MKH-416 microfoons, UA Apollo Twin preamp, 2018 Macbook Pro en 2019 Mac Mini. Ik gebruik Adobe Audition om de audio op te nemen. De noise floor van mijn booth: Average RMS Amplitude -75db.

Kijk je even mee in de studio van Serge?

Interesse in een Live Recording Session met Source Connect Now? Niet ingewikkeld hoor: je hebt enkel een computer met Google Chrome webbrowser nodig. 

Ik stuur je een link waar jij naartoe surft en hoppa. Je kan meeluisteren in broadcastkwaliteit. Dat wil zeggen dat jij de sessie meteen kan opnemen op jouw computer of in jouw studio. Meeluisteren via Skype of FaceTime gaat op dezelfde manier en kan ook als je dat liever hebt. Kijk hieronder hoe het in zijn werk gaat.

IMG_9325.jpeg
LlXvfOq7RKWyXaxXuTbq2g_thumb_4229.jpg