Wat kost een voice-over?

Inspreek fee eerste uur/eerste opname €300,-

Daarna per gestarte 15 minuten €75,-

TV commercial BE buyout max 12 maanden vanaf €350-

Radio commercial BE buyout max 12 maanden vanaf €300,-

Online advertentierechten BE buyout max 12 mndn vanaf €250,-

Interne films: buyout inbegrepen in inspreekfee.

Online Commercial buyout 1 jaar in het Engels: prijs op aanvraag

Ter info hier buy out prijzen voor:

✔︎ webvideo non-commercial tot 3 minuten €299,-

✔︎ e-learning €0,20 per woord met een minimum van €200 of 1000 woorden

✔︎ Meeluisteren en Regisseren mogelijk via Source Connect, Session Link, Skype, Google Meet, Zoom,..

Er is nog meer

... staat jouw type project er niet bij?

* à la carte omvat altijd:

- levering binnen paar uur (max 24u)

- minimum 3 takes

- heropnames voor tone of voice en intonatie (wijziging van het script na opname is extra kost)

Webvideo / Explainer

Voor...?

Corporate video's, webvideo's, interne video's, pitches, explainers.

Je hebt een video, powerpoint, explainer en je wil nu een steengoeie stem om je project naar een professioneel niveau te tillen. Beschikbaar zowel in het Vlaams als Amerikaans Engels.

 

Het project wordt intern gebruikt en/of op je eigen website + eventueel eigen social media geplaatst. 

Wil je je project gaan adverteren dan komt er advertentierechten bij. Die zijn afhankelijk van de regio waar je gaat adverteren en hoeveel je gaat adverteren (B2B, B2C,..?)

Serge spreekt in vanaf €149,- Kies het pakket dat bij je past.

Dit krijg je:

Beste kwaliteit audio-opname. Gebeurt in Serge's professionele homestudio. Formaat: wav 48kHz 32 bit

 Kant en klare ingesproken wav van jouw foutloze en afgewerkte script dat je meteen onder jouw project kan monteren

 Snelle levering

Extra opties beschikbaar:

 1 extra versie met andere intonatie of tone of voice vóóraf bij te bestellen

 Serge checkt jouw script op fouten en vlotheid

 Serge kiest 3 x rechtenvrije muziek op basis van jouw instructies, passend bij jouw project. Jij kiest er 1 van en Serge plaatst die onder zijn stem

 Serge monteert de geleverde audio onder jouw video en bezorgt jou een afgewerkte video

 Tekstwijzigingen na opname

Jij bezorgt:

- Een kant en klaar script. Dubbel checkt op fouten. Geef me uitspraak tips via mail of neem even op met je telefoon en stuur het me door.

(bijvoorbeeld

ABC Pizza: Spreek ik abc in het Vlaams of Engels uit?) 

- Een beknopte omschrijving van hoe je wil dat de opname klinkt: zakelijk, dynamisch, vriendelijk, stoer, vrolijk, warm,... of zelfs een voorbeeld van hoe het moet klinken dat je ergens gevonden hebt. Hoe meer info ik krijg, hoe groter de kans dat ik jouw verwachtingen kan overtreffen.

Start vandaag nog

Online commercial

Voor...?

De kleine zelfstandige bakker, begrafenisondernemer of car wrapper. Maar ook bv Axe, Mobile Vikings, Danone of Domino's Pizza.

Je wil graag online reclame maken voor je dienst, product of aan branding doen. Dankzij Serge's kennis en talent klinkt je video professioneel. Kijkers zijn geboeid en snappen meteen jouw boodschap. Engels niet beschikbaar in dit pakket.

 

Je mag mijn voice over op jouw video plaatsen (of dat doe ik voor jou) en die video: posten op je eigen website, facebook, instagram, youtube,.. EN ook gaan inschakelen als advertentie bij Facebook Ads, Google Ads, Youtube Ads,… voor maximaal 12 maanden.

Dit krijg je:

 Een professionele opname van Serge, een voice over met meer dan 20 jaar ervaring. Door die ervaring, de vele uren coaching die hij volgt en continue bijscholing, weet Serge precies hoe de woorden in jouw script te benadrukken en over te brengen naar de consument.

Zakelijk, conversational, enthousiast, dynamisch, warm, trots, optimistisch, verrassend, speels, liefdevol, intiem, geloofwaardig,... Kies de gewenste emotie op het emotiewiel

 Beste kwaliteit audio-opname tot 60 seconden. In Serge's professionele homestudio. Formaat: wav 48kHz 32 bit

 Kant en klare ingesproken wav van jouw foutloze en afgewerkte (1) script. Serge spreekt minstens 3 versies van jouw script in. De opname is onbewerkt zodat jij zelf nog processing kan toevoegen. (of vraag Serge om processing toe te voegen als je tijd wil besparen)

 

 Levering binnen enkele uren. Maximaal 24u. (Zeer snel kan! Maar check even vooraf om teleurstellingen te voorkomen)

Extra optie:

 Tekstwijzigingen na opname (+149 euro)

Jij bezorgt:

- Een kant en klaar script. Dubbel checkt op fouten. Geef me uitspraak tips via mail of neem even op met je telefoon en stuur het me door.

- Een goede briefing van hoe je wil dat de opname klinkt. Dat kan aan de hand van het emotiewiel, muziek die je reeds hebt, een bestaande video die je goed vindt,... Hoe meer info ik krijg, hoe groter de kans dat ik jouw verwachtingen kan overtreffen.

Start vandaag nog

TV Commercial

Voor...?

Je wilt jouw product adverteren of aan branding doen op nationale televisie.

Je wil een steengoeie stem die jouw commercial naar "the next level" brengt. Een voice-over die jouw doel begrijpt en jouw boodschap overbrengt als "een vriend van jouw doelgroep".

 

Door jarenlange coaching en continue training met oa de beste voice trainer van Amerika Nancy Wolfson, kent Serge de kneepjes van het vak. Je kan hem 100% vertrouwen en hem creatieve keuzes laten maken, maar je bent ook van welkom om live mee te luisteren en te regisseren tijdens de opnames vanuit Serge's Pro homestudio. 

Hij denkt tijdens deze live opnamesessie - als je dat leuk vindt - heel graag met je mee om het script te fine tunen, beter te laten bekken en om een PAREL te maken van jouw commercial.

Dit krijg je:

 Een professionele opname van Serge, een stemacteur met +20 jaar ervaring. 

We werken samen aan de juiste tone of voice. Zakelijk, conversational, enthousiast, dynamisch, warm, trots, optimistisch, verrassend, speels, liefdevol, intiem, geloofwaardig,... maar nooit schreeuwerig. Tenzij je dat per sé wil 😉

 Beste kwaliteit audio-opname tot 60 seconden. In Serge's professionele homestudio. Formaat: wav 48kHz 32 bit

 Opgekuiste wav van jouw script voor 1 commercial. Serge spreekt minstens 3 versies van jouw script in. De opname is onbewerkt zodat jij zelf nog processing kan toevoegen. 

 Wil je graag nog een extra take na ontvangst van de opname bij zelfregie? Dat kan!*

 

 Levering binnen enkele uren. Maximaal 24u. (Zeer snel kan! Maar check even vooraf om teleurstellingen te voorkomen)

Extra optie:

 Tekstwijzigingen na opname (+149 euro)

 *Extra take na een livesessie (+149 euro)

Jij bezorgt:

- Een kant en klaar script. 

- De commercial als die reeds klaar is. Of de muziek die je in de commercial gaat gebruiken. Of muziek die er op lijkt. Of helemaal niets, en je laat Serge zijn creatieve gang gaan.

Start vandaag nog

De prijs van een voice-over hangt af van verschillende factoren zoals lengte van de in te spreken tekst en het medium waarop de opname zal uitgezonden worden. Hoe langer je script/project, hoe meer de voice-over-opname kost. Een opname voor intern gebruikt is goedkoper vs een opname die gebruikt wordt op nationale televisie.

Om het jou makkelijk te maken vind je hieronder een aantal kant-en-klare oplossingen. Staat jouw type project er niet bij? Chat met me of stuur een email met de details van het project naar serge@sergedemarre.com. Geen enkel project is nieuw voor me, ik heb ze de voorbije 20 jaar allemaal gedaan.

Wil je graag weten wanneer en waarom je gebruiksrechten (ook wel eens usage fees of auteursrechten moet betalen? Ik schreef er een lange blog over waarin ik alle details uitleg.

serge@sergedemarre.com | (Bel) +32 3 808 24 77 | (Whatsapp/sms/bel) +1 202 674 9330 

© 2020 by Serge De Marre