top of page

Serge's Studio

Center Gradient Transparent

Broadcastkwaliteit studio

Opnames gebeuren in Serge’s professionele homestudio. Voor de geeks: de booth is van Studiobricks en bevat Neumann TLM 103 en Sennheiser MKH-416 microfoons, UA Apollo Twin preamp, 2018 Macbook Pro en 2019 Mac Mini. Ik gebruik Adobe Audition om de audio op te nemen. De ruisvloer (noise floor) van mijn booth: Average RMS Amplitude -72db.

Center Gradient Transparent
Center Gradient Transparent
Center Gradient Transparent

Meer over Serge

Serge is een vlotte, betrouwbare en authentieke expert in zijn vak. Hij werkte al voor grote namen als Domino's Pizza, Axe, Google, Disney, Audi, Exxon Mobil, LG, Mentos, Pringles, Danone, Knex, Qatar Airways en Siemens. Dat is een indrukwekkende klantenlijst van internationale bedrijven, maar Serge werkt ook graag met kleinere, lokale merken. Bij alle projecten, groot of klein, mag je een snelle responstijd en opnames van superieure kwaliteit verwachten. 

 

Serge vindt dat je nooit te oud bent om te leren: hij werkt samen met de allerbeste stemcoaches – zoals de Amerikaanse Hollywoodcoach Nancy Wolfson – om zijn VO-vaardigheden aan te scherpen.

 

Serge woont momenteel in Boedapest en werkt vanuit zijn professioneel ingerichte thuisstudio met moderne apparatuur en toegang tot Source-Connect en andere verbindingsmogelijkheden. Het resultaat? Glasheldere opnames, klaar voor uitzending. Zoek je een stemgeluid dat zowel intrigerend als inspirerend is, boek dan vandaag nog Serge De Marre.

bottom of page