top of page
Pro Voice-Over voor Commercials

Serge De Marre is een internationaal stemacteur met een indrukwekkende staat van dienst. Al meer dan 20 jaar levert hij professioneel stemwerk voor allerlei soorten projecten, van reclamespots tot documentaires, van e-learning tot audioboeken. Hij werkt vanuit zijn eigen professionele studio. Hij biedt ook de mogelijkheid om op afstand verbinding te maken met zijn studio, zodat u live kunt meeluisteren of instructies kunt geven.

 

Serge De Marre spreekt vloeiend Vlaams en Engels met een neutraal en internationaal accent. Hij kan zich aanpassen aan elke toon en stijl die je wenst, van zakelijk tot informeel, van enthousiast tot ingetogen. Hij heeft een warme, heldere en overtuigende stem die uw boodschap zal versterken en uw doelgroep zal aanspreken.

 

Serge De Marre heeft gewerkt voor tal van prestigieuze klanten, waaronder Google, Siemens, DSM, Domino’s Pizza en vele anderen. Hij staat bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Hij levert altijd snel en kwalitatief hoogstaand werk.

 

Als u op zoek bent naar een uitmuntende stemacteur die uw project naar een hoger niveau kan tillen, dan bent u bij Serge De Marre aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact op met Serge en ontdek wat hij voor u kan betekenen.

bottom of page