top of page

Genomineerd voor een award "Beste Mannelijke Internationale Voiceover"


Eerder dit jaar kwam ik erachter dat ik genomineerd was voor Best International Male Voiceover op de One Voice Awards voor de opname die ik deed in deze corporate video. Ik ben een Vlaamse stemacteur uit België (in Nederlands zeggen ze wel eens "Belgische stemacteur") en ik spreek ook vloeiend Engels. Dus mijn stem is perfect voor al die internationale bedrijven die liever niet te Amerikaans of Brits klinken. Zoek je een vleugje Europese flair, dan zit je goed bij mij, met mijn internationaal Engels.


Maar, genomineerd dus. In Augustus vloog ik naar Dallas, Texas, waar ik ook echt gewoond heb trouwens, vanuit Budapest, Hongarije. Waar ik nu woon. Uiteindelijk won ik de award niet, maar wat een plezier heb ik gehad in Dallas op de One Voice Conferentie.


(Je ziet me hier met J. Michael Collins - in mijn eentje - en aan het diner.)


Ik ben zo trots dat ik me nu een award genomineerde stemacteur kan noemen. De video is trouwens ook een flinke knipoog voor creatievelingen. De boodschap is: bedrijfsvideo's hoeven niet saai te zijn. Probeer grappig en creatief te zijn, zelfs al is het onderwerp, je merk of het product best wel saai.


Kijk naar wat de mensen van Niverplast deden met deze grappige video. Dit is makkelijk een van mijn persoonlijk favoriete bedrijfsvideo's die ik in het Engels mocht inspreken.


Laat me weten als je een voice over zoekt die Engels spreekt. Of het nu bedrijfsvideo, explainer of advertentie is. Stuur me gewoon even een mailtje serge@sergedemarre.com


(Hier wordt mijn naam aangekondigd bij de nominaties)


Comments


bottom of page