top of page

Hij is er: mijn nieuwe Vlaamse Commercial Voice Over DemoHij is er! Mijn nieuwe Commercial Demo Reel. Dit zijn allemaal echte commercials die ik heb ingesproken in de voorbije 2 jaar. Dank aan Google, Bic, Leifheit, Matrassenkoning, Geox en Soehnle voor deze fantastische reclamespots.


De combinatie van de snugger gemaakte, prachtige spots en mijn stem zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Alle spots zijn trouwens ingesproken in mijn professionele home studio.


Ga naar www.sergedemarre.com als je meer informatie wil. Of stuur me een mailtje op serge@sergedemarre.com en ik vertel je hoe ik jou kan helpen meer producten te verkopen ;-)


Vind je de demo hierboven leuk? Wil je hem doorsturen naar jouw klant? Download al mijn demo's in het Vlaams, Engels en Frans hier: https://bit.ly/DemoSerge

Comments


bottom of page