top of page

Goed voor jouw bedrijf: huur een Voice-Over artiest in die Internationaal Engels spreekt


Als voice-over artiest die Engels met een wereldwijd accent spreekt, krijg ik vaak de vraag waarom bedrijven die producten en diensten wereldwijd verkopen, een stemacteur met een internationaal Engels accent zouden moeten overwegen. In dit artikel leg ik je uit waarom internationaal Engels beter kan zijn voor je bedrijf en hoe het kan helpen om een breder publiek te bereiken.


Laten we eerst definiëren wat "Internationaal Engels" is. Internationaal Engels is een vorm van Engels die breed wordt begrepen en wordt gebruikt als lingua franca voor communicatie tussen sprekers van verschillende talen.Het wordt gekenmerkt door zijn duidelijkheid, eenvoud en gebrek aan regionale of culturele verwijzingen die verwarrend kunnen zijn voor niet-moedertaalsprekers.


Waarom is Internationaal Engels belangrijk voor bedrijven die wereldwijd opereren? Er zijn verschillende redenen:


  1. Het helpt je een breder publiek te bereiken. Door Internationaal Engels te gebruiken in je voice-over, kun je ervoor zorgen dat je boodschap begrepen wordt door mensen uit verschillende landen en culturen. Dit kan met name belangrijk zijn als je producten of diensten verkoopt in landen waar Engels niet de eerste taal is.

  2. Het maakt je merk meer relatable. Internationaal Engels is neutraal en vrij van culturele of regionale vooroordelen. Door een voice-over met een internationaal accent te gebruiken, kun je een gevoel van inclusiviteit en diversiteit creëren dat je merk aantrekkelijker maakt voor een wereldwijd publiek.

  3. Het verhoogt de geloofwaardigheid van je merk. Een voice-over met een internationaal accent kan je merk een professioneel en kosmopolitisch imago geven. Het kan je bedrijf betrouwbaarder laten lijken, wat met name belangrijk is bij de verkoop van producten of diensten online.

  4. Het bespaart tijd en geld. Door Internationaal Engels te gebruiken, kun je één voice-over maken die kan worden gebruikt voor meerdere landen en regio's. Dit kan je de tijd en kosten besparen van het produceren van meerdere versies van je voice-over in verschillende talen of regionale accenten.

Als voice -over die Internationaal Engels spreekt, begrijp ik het belang van het creëren van een voice-over die duidelijk, boeiend en gemakkelijk te begrijpen is voor een wereldwijd publiek. Of je nu een commercial, een bedrijfsvideo, een e-learning cursus of een andere vorm van audiovisuele productie maakt, ik kan je helpen om je boodschap over te brengen op een manier die resoneert met je publiek.


Ben je op zoek naar een stemacteur die Internationaal Engels spreekt en je script tot leven kan brengen, ga dan naar www.sergedemarre.com om meer te weten te komen over mijn diensten en luister naar mijn voice demos. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!


Internationaal Engels gebruiken in jouw project is een slimme en effectieve manier om een wereldwijd publiek te bereiken en ideaal om het imago van jouw merk te verbeteren.

Als stemtalent met een wereldwijd accent kan ik je helpen met een voice-over die duidelijk, boeiend en effectief is. Aarzel niet om contact met me op te nemen om jouw volgende project te bespreken!

Komentarze


bottom of page